Els dies 21 i 22, gaudeix El Rossegall en família

En col·laboració amb l'Agència Catalana de Turisme, el cap de setmana del 21 i 22 d'abril es celebraran un seguit d'activitats lúdiques per als més petits. A El Rossegall ens agradaria comptar amb la teva família, per al que trobareu el

menú infantil al 50%.

Perquè diuen que Molt a prop de El Rossegall, hi ha el Nicolau, 1 Nen de Vilanova i la Geltrú, fill de pescadors. Li agradava Tant el mar que és passava el dia a la platja i Nedant durante hores i hores. Recollia Petxines i estrelles Després dels temporals i anava a rebre els barques Quan arribaven. La super mare, cansada dels esforços per Treure-li fora de l'aigua, en un dia el va maleir exclamant: "Tant de bo et converteixis en un peix!"...

I així va passar. La pell se li va tornar verd i escamosa i els extremitats és van transformar en una cua aquàtica. En Nicolau va provar de viure així a terra però era massa incomodi i va decidir viure al mar per sempre. Diuen que un cop l'any, generalment al març, se li olla veure. Però calç anar amb molt de compte que fa, perquè si et mira amb els seus ulls vermells, plens de salobre, et podin tornar blancs tots els cabells.

Si vols saber més d'aquesta iniciativa visita el web Hola Família

Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No tags yet.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Contacte & Horari

Passeig Marítim, 72

08800 Vilanova i la Geltrú

Barcelona   93 815 70 63

 
info@elrossegall.com

HORARI  de 13:00h a 15: 30

Tanquem els dimarts

L'empresa titular de www.elrossegall.com és Cristòfor Figueras i Margalet, amb domicili a Passeig Marítim, 72, 08800 Vilanova i la Geltrú, i NIF: 36560714Y. Correu electrònic de contacte: info@elrossegall.com

 

En nom de l’empresa tractem la informació que ens facilita a fi d'atendre les seves consultes i suggeriments, enviar-li publicitat relacionada amb els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, correu electrònic o telèfon) i convidar-lo a esdeveniments organitzats per l'empresa. Les dades proporcionades es conservaran mentre no sol·liciti el cessament de l'activitat. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si estem tractant les seves dades personals, per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per a les quals van ser recollides.

 

Els visitants i usuaris poden exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant l'empresa, mitjançant escrit dirigit al domicili postal dalt indicat o per correu electrònic a info@elrossegall.com Les sol·licituds hauran d'anar acompanyades d'una còpia del document acreditatiu de la identitat del sol·licitant.

© 2018 by EL ROSSEGALL by Starandson D.C.