Els dies 21 i 22, gaudeix El Rossegall en família

En col·laboració amb l'Agència Catalana de Turisme, el cap de setmana del 21 i 22 d'abril es celebraran un seguit d'activitats lúdiques per als més petits. A El Rossegall ens agradaria comptar amb la teva família, per al que trobareu el

menú infantil al 50%.

Perquè diuen que Molt a prop de El Rossegall, hi ha el Nicolau, 1 Nen de Vilanova i la Geltrú, fill de pescadors. Li agradava Tant el mar que és passava el dia a la platja i Nedant durante hores i hores. Recollia Petxines i estrelles Després dels temporals i anava a rebre els barques Quan arribaven. La super mare, cansada dels esforços per Treure-li fora de l'aigua, en un dia el va maleir exclamant: "Tant de bo et converteixis en un peix!"...

I així va passar. La pell se li va tornar verd i escamosa i els extremitats és van transformar en una cua aquàtica. En Nicolau va provar de viure així a terra però era massa incomodi i va decidir viure al mar per sempre. Diuen que un cop l'any, generalment al març, se li olla veure. Però calç anar amb molt de compte que fa, perquè si et mira amb els seus ulls vermells, plens de salobre, et podin tornar blancs tots els cabells.

Si vols saber més d'aquesta iniciativa visita el web Hola Família

Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
Encara no hi ha etiquetes.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square