Menú

MENÚ
Musclos de roca al vapor
Amanida amb formatge de cabra
Calamars sevillans
Xató de Vilanova**
Pop a la planxa**
Croquetes de la casa
Gambeta de la llotja**
****
Paella marinera*
Fideus rossejats*
Sèpia a la bruta
Lluç de palangre a la planxa**
Canelons de la casa
Arròs caldòs de mariscs**
Arros amb bacallà*
****
Panacotta
Carpaccio de pinya
Pastis de formatge
Flam de mató
Preu per persona 26,95€ iva inc.
*mímin 2 persones
**suplement de 3,95€

            

                        Tanquem els DIMARTS.Horari:MIGDIES de 13:00 a 15:30

938 157 063-info@elrossegall.com

 

Contacte & Horari

Passeig Marítim, 72

08800 Vilanova i la Geltrú

Barcelona   93 815 70 63

 
info@elrossegall.com

Migdies de 13: 30h a 15: 30h

Tanquem els dimarts

L'empresa titular de www.elrossegall.com és Cristòfor Figueras i Margalet, amb domicili a Passeig Marítim, 72, 08800 Vilanova i la Geltrú, i NIF: 36560714Y. Correu electrònic de contacte: info@elrossegall.com

 

En nom de l’empresa tractem la informació que ens facilita a fi d'atendre les seves consultes i suggeriments, enviar-li publicitat relacionada amb els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, correu electrònic o telèfon) i convidar-lo a esdeveniments organitzats per l'empresa. Les dades proporcionades es conservaran mentre no sol·liciti el cessament de l'activitat. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si estem tractant les seves dades personals, per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per a les quals van ser recollides.

 

Els visitants i usuaris poden exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant l'empresa, mitjançant escrit dirigit al domicili postal dalt indicat o per correu electrònic a info@elrossegall.com Les sol·licituds hauran d'anar acompanyades d'una còpia del document acreditatiu de la identitat del sol·licitant.

© 2018 by EL ROSSEGALL by Starandson D.C.