la nostra Carta...

MENU DIA 25 i 26 
Bunyols de bacallà
Calamars a l´estil sevillà
Croquetes de pollastre de la casa
Amanida amb formatge de cabra
Musclos de roca al vapor
Xató de Vilanova**
Pop amb ceba del Martinet**
Peixet de platja
*****
Paella de marisc* 
Fideus rossejats amb cloïsses*
Canelons de la casa
Lluç de palangre a la planxa o Sèpia**
Sepia a la bruta
Arròs amb verdures
Arròs caldós de marisc**
*****
Sorbet de mojito o llimona o gelat de xocolata
Carpaccio de pinya
Coulant de xocolata**
****
Preu per persona 28,95€ Iva inc
*minim 2 pax.
**suplement de 3,95€ per ració
PREVIA RESERVA  93 815 70 63 info@elrossegall.com       

Contacte & Horari

Passeig Marítim, 72

08800 Vilanova i la Geltrú

Barcelona   93 815 70 63

 
info@elrossegall.com

HORARI  de 13:00h a 15: 30

Tanquem els dimarts

L'empresa titular de www.elrossegall.com és Cristòfor Figueras i Margalet, amb domicili a Passeig Marítim, 72, 08800 Vilanova i la Geltrú, i NIF: 36560714Y. Correu electrònic de contacte: info@elrossegall.com

 

En nom de l’empresa tractem la informació que ens facilita a fi d'atendre les seves consultes i suggeriments, enviar-li publicitat relacionada amb els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, correu electrònic o telèfon) i convidar-lo a esdeveniments organitzats per l'empresa. Les dades proporcionades es conservaran mentre no sol·liciti el cessament de l'activitat. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si estem tractant les seves dades personals, per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per a les quals van ser recollides.

 

Els visitants i usuaris poden exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant l'empresa, mitjançant escrit dirigit al domicili postal dalt indicat o per correu electrònic a info@elrossegall.com Les sol·licituds hauran d'anar acompanyades d'una còpia del document acreditatiu de la identitat del sol·licitant.

© 2018 by EL ROSSEGALL by Starandson D.C.